Monday, 14 May 2012

What Makes You Beautiful

Assalamualaikum...

Hello people,
Demmm ! ManU kalah... Terserlah kehampaan di benak jantung aku bila orang dok post kat fesbuk pasal ManU kalah. Siap buh gambar berbagai rupa. Suka lettew ManU kalah. -.- ' . Mak timah sentap hati tauu.. Takpeee, tunggu la EPL akan datang, mak timah sokong ManU ketat-ketat sampai menang ! Krik Krik Krik *tetiba cengkerik memecah kesunyiaan... Ehhh ! Tapi sekarang bukan nak cerita pasal bola. Kenapa boleh tercakap pasala bola ekk ? Errr adakah sebab aku peminat bola atau sebab aku terbayang kan coklat yang berbungkus bola yang ada variety of colours yang I used to eat masa zaman purba di saat aku tecik-tecik dulu ? Bak kata Dato' Siti Nurhaliza "biarlah rahsia". -.- '

Enuf with intro yang dah tersimpang tersasar jauh dari landasan asal laluan tajuk entri. -.- ' . Kali ni taknak bagi motivasi, taknak share story, taknak share movie * tak pernah pon, dan jugak taknak share apa-apa pon. Tapi nak tuju lagu, boleh ? HAHAHA...


WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL by ONE DIRECTION. Aku suka layan lagu ni masa final exam hari tu. Sebab dia rancak dan dia buat aku angguk-angguk kepala konon-konon aku paham sangat dengan apa yang aku study masa tu. HAHAHA... So, enjoice this song ma dear ! you gonna love it ! Till then, have a nice day !

Kotak Hati: sedang layan lagu somebody that i used to know,payphone. Billboard !

4 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

salam kenal...sis follow sini yer... ^__^

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Berjalan2 melawat blog awak.. nak jemput awak join segmen Farisha -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

sis92 said...

hehe mu kalah yep :P

sekarang ni pon sis tgh dgr lagu tu kt lappy ni ha

Cinta Misteri said...

ManU kalah! Huh! Mmg hangen bc intro entry u. Tknk komenlah...