Thursday, 19 April 2012

Cantiknya Wanita Apabila...

Assalamualaikum...

Hello people,
See, aku sibuk sangat minggu ni. Padahal aku bermood malas. Penat tau tunggu line tenet yang macam kura-kura menjadi sepantas arnab. Tapi sanggup jugak terpacak kan diri demi Love Rain punyerr pasal. Jebon -.- ' . Aku kalau dah minat memang minat sangat sangat sangat.

See, nak sambung tajuk entri di atas tu... Cantiknya wanita apabila macam aku. Kidding -.- ' .

culik dari facebook. Macehhh :)
Renungkan wahai perempuan/wanita sekalian. Opppsss ! Attention ! Kepada yang dah follow, nanti aku follow balek. Kepada yang chat tu, nanti aku jenjalan dan mengomen *baca dengan elok !* blog korang ye.

Kotak Hati: Saranghaeyo !

4 comments:

Sis AI said...

Stuju sgt3! Sbnrnya bca ayt2 mcm ni la buat sy personally lg smangt nk hadap cbaran dunia ni.. Trima ksih sis ats pringatan yg brguna ni!

zera eira said...

cantik bila ade semua ni. tapi na jalan kan tu yg agak berat bg wanita2 sekarang. btw, sama2 lah kita menjadi yg terbaik kepada bakal pemilik tulang rusuk kita ye. :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Sis AI wahhh ! harus semangat ! most welcome dear :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@zera eira tulahhh... bila baca kemainn smgt, bila nk buat... alahaii... takpeee ! kuatkan azam ! chewahh.