Monday, 16 April 2012

Oucchhhh ! Its hurt me !

Assalamualaikum...

Hello people,
Semalam happy, suka, riang, gembira bagai kan dengan drama korea. Errr, tadi pon sama ! dah tengok pun episod 6, Legaaaa. Lepas tu layan Dream High 2 tapi macam ________ (guna words sendiri) . Baik layan Dream High 1 tuuuu.

Sroootttttt... sroootttt... sroooottt *efek nanges semahu-mahunya* . Suka dapat gayut dengan mak. Alaaa, setakat wassup bro ! Just normal bagi kami anak beranak ni. Yeahhh ! Kami cool ! Macehhh ! Kembang kempis perott bila u olls puji. Kehkehkeh. Tapi bila mak cakap si Bulat (kucing kat rumah) sakit, Oh sentap je hati ni. Ada orang planet mana entah, sesedap perencah nasi goreng je maen sepak-sepak kucing aku sampai patah tulang paha beliau. Eishhh !

Kucing tu bukan ada akal pun, as human pakailah akal yang Allah bagi. If the kucing buat salah, let go je lah, Apa hal pulak nak maki hamun herdik sumpah sepak terajang kucing bagai. Geram rasa. Sedangkan nabi pun sayangkan binatang, apa salah nyerr kita sayang kan binatang jugak. Kalau tak suka binatang sekalipun, janganlah nak tendang ikut sedap kaki je. -..- ' . Ingat kucing tu bola ke nak maen praktis sepak-sepak. Konon-konon nak jadi pemain bola lettew. Jadah -.- ' .

Sekadar gambar penghias blog.
tak kesian ke tengok kucing yang comel macam ni? sobsobsob... (sumbangan facebook)

Kotak Hati: Tapi cool kan jiwa dengan mendengar lagu Sarang Bi (Love Rain). Demam love rain tak surut lagi. Errrr.. apakah ?. Layannnn.

4 comments:

hazfee said...

apa la kejam sangat sampai sepak2 kucing yang tak bersalah.adehai, dah tak ada belas rasa simpati ke kat binatang? huhu..

!~ Dolly Auliya ~! said...

@hazfee tu lahhh kannn. sedih jepp, hentak2 kaki nak balek johor ni. huuuu

sis92 said...

ada kucing ni suka pecah masuk rumah sis okey, pastu suka hati dia nak curi makanan n kencing2 ..grrr

tp janganlah smpai mlakukan keganasan thdap makhluk comel spt mereka :D

!~ Dolly Auliya ~! said...

@sis92 betul... kalau halau biasa, okehh laa kann.. ni siap sepak2, eishhh... ggrrrr..