Saturday, 21 April 2012

LG Cinema 3D Smart TV

Assalamualaikum...

Hello people,
Exam  is coming ! Gelabah betol bila nak exam, mulalah nak selak sehelai demi sehelai muka surat nota. Cisss ! Kalau tau prepare awal-II then tak payah nak tertonggeng-tonggeng baca dan hafal nota. T_T Hahahaha... Tapi itu tak mematahkan tulang jari aku yang lembut untuk terjah Nuffnang ! Winkwink ! Actually, pikir lama jugak before join ni, sebab aku tak pernah pergi ke party ! Naif tak ? Naif tak ? Naif tak ? Suci murni bak lagu suci dalam debu nyanyian Saleem. Malu mak jemah tau. -.- ' . Kehkehkeh...

Dengan paduan semangat gemuruh perut yang kelaparan dan ketukan pintu hati secara bertalu-talu, gigihkan jari jemari memasukkan diri ke rumah Pakcik Google ! Geledah pasal LG Cinema 3D Smart TV ! @..@ <--- mata macam ni haaa ! Berkaca-kaca tengok TV Smart wehhh. " MINIMISED FRAME, MAXIMISED 3D " ! Sememangnya ohsem dan very the smart ! Kalau dapat sebijik ni, boleh bagi kat mak buat hadiah untuk hari ibu * hari ibu lama lagi. kalut ngat aihhh -.-' *.

So, apa yang menarik sangat pasal LG Cinema 3D Smart TV ni ? Okehhh ! First sekali, bak kata LG " It's amazing when it's off, breathtaking when it's on. ". The words itself dah buat kita rasa eksaited nak tahu kecanggihan TV tu kannn ? Well siapa yang tak nak TV superb ohsem macam ni kannn..

LG Cinema 3D TV - LM960V Series Image
siap terjojol keluar kepala si panjang tu haaa ! sempoi tak ? -.- '

Win the Ultimate F1™ Experience
pinjam dari LG. hewhewehew ^^ .
Haaa, seronok kot tengok TV macam kat cinema tuuuu ! Gambar yang cantekk dan menarik ! Boleh duduk lepak-lepak dengan satu keluarga sambil having fun tengok TV yang cool. Baru lah cool. Kannn ? Jeles tak tengok TV macam ni ? Sumpah aku jeles kalau ada orang pakai TV ni, sebab tak mampu nak beli T.T * menangis lagi dan lagi *.

Untuk pengetahuan lebih lanjut boleh didapati di SINI ! atau SINI !. Jangan malu-malu untuk turut serta berpartehhh. Sekarang nak sambung study sebab nak final exam. Kesian kat nota sebab kena jeling je sejak nak pergi berperang ni. Haishhh -.- ' .

The details :
Date: 19 May 2012 (Saturday)
Time: 6.30pm – 8.30pm
Venue: Courtyard Garden, Bukit Damansara
Dress code: Casual

Kotak Hati: Lets party people ! Having fun ! Cool huhh ? Love you . Thanks.

3 comments:

Rara Nasiha said...

bestnya kalau dapat tv macam ni. baru puas layan movie. :)

Sis AI said...

Perghhh.. Hebat! Cuma tkut mta rosak je.. Hahaha! Even pkai tv lama pun dh rosakkn mta sy, wuaaaah!~

Widodo said...

keren