Monday, 16 April 2012

Marvel’s The Avengers

Assalamualaikum...

Hello people,
Huarghhhh ! Okeh, cool cool cool . Aku memang hyperactive banyak kalau datang cerita pasal superhero bagai ni. Tetiba jemari mulus halus bak kain yang di rendam dalam softlan pergi ke Nuffnang ! Waaa, ada premiere screening The Avengers. Yeahhh ! I'm a girl tapi bab lawan-lawan, maen pedang-pedang bagai semua tu memang normal je bagi aku. Masa kecik-kecik dulu, selalu beli topeng power rangers, takpun ultraman. Pasto maen lawan-lawan dengan my adik lelaki *aku ada tiga ketul adik beradik je pon*. Perangai yang sengal bertingkat seperti mangkuk tingkat yang mak suruh bawak pergi sekolah, tapi tak nak. Weeee...

Here !

pinjam dari nuffnang. muahahahaha ^^

Kalau di izinkan mak dan ayah untuk berlakon, watak yang aku nak cakap kat tuan pengarah nanti ialah watak puteri yang comel. Kidding -.- ' . Aku nak jadi The Guardian Angel. Seorang adiwira yang mempunyai kuasa untuk membaca fikiran orang dan mengawal kuasa alam seperti api, tanah, air dan udara. Nama dengan power pon sehati sejiwa kannn ? Errr... pelishhh cakap ohsem ! Winkwink.

pinjam dari uncle google kita. kehkehkeh..
Kalau boleh nak pakai begini. Well, i know you all suka kann ? Jeles lettew kita pakai macam ni. Hahaha. Kalau mak baca ni, habess la kena kejar satu padang bola. Sigh -.- ' . Hemmm... hemmm... hemm... setakat itu je lah entri kali ni. Sayang awak awak awak yang selalu bertendang di sini. Doakan aku ye. Terima kasih.

Kotak Hati: ku ingin kau menjadi milikku wahai ticket. lalalallalaa ~

9 comments:

NEPH said...

jika diberi pluang nk jadi sin chan.......huhuhu

Sis AI said...

Wakakaka! Nk control mind la ni.. Haha! Tak sngka sis suka! Sy jujurnya kureng skit.. Sbb tu la, agk cpat bosan. Tp klu mmber bwk, laju je mata tgk jgk, haha! Tak kisah, tp klu diajak jela..

!~ Dolly Auliya ~! said...

@NEPH kenapa shin chan ? y? y? y?

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Sis AI heee... act, sis is the ganass2 one u c. hahahha ! mmg suka cter superhero2 ni... layannn ~

Datin Tuu said...

pray for u the best sis :) first time baca blog org, randomly, i pilih blog u utk i baca waktu lapang camni. hehe :) -datin

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck! lookin forward to see you there :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Datin Tuu thanks a lot Datin. never thought dat you gonna read mine. Kinda superb shock to c your comment here. muahahahahha :DDD

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik thanks bro. hope to see you too. Peace ^^V

hamzah ian said...

siap ada sayap lg.. hehe