Friday, 6 April 2012

First Blog Giveaway: Guestbook

Assalamualaikum...

Hello people,
Ouhh ! Itu bukan giveaway dari aku sebab aku belum mampu nak bagi giveaway bagai yekk. Ayat aku memang selalu jujur dan telus jekk kann ? Dah tu, takkan nak nipu pulak. Oh itu sangat tidak cool. Jadah -.- ' ayat tunggang pukang. Hekhekhek..

 



Oh-so-Awesome kot guestbook ni ! Aku memang pantang jumpa mende alah * errrr... apakah ? * yang comel-comel ni. Memang selaju 180km/jam aku menJOINkan diri bukan menJOINTkan yekk. Oh pelishhh laa people, you all jangan cakap you all tak tertarik or sentap hati tengok mende alah yang comel ni..

Semuanya SIMPLE DI SINI ! . Cepat-cepat jangan sampai siku terlipat, nanti apa pun tak dapat ! * sengal je pantun -.- ' *

Kotak Hati: Aku ni manis ke ? * semut pakat takmo pergi dari aku ni -.- ' *

10 comments:

Puteri Kasih said...

kreatif dan sweet :)

Cik Puan Muda Umi said...

gudluck ye..:)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Puteri Kasih kannnn... sgt kreatif kann.. ><

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Cik Puan Muda Umi thanks yepp ^^v

AsH ShiKaNo said...

cantik :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@AsH ShiKaNo kannn... cute betol ! suka je tgk buku tuhh.. ^^

Rtp Farra Arisha said...

it's beautiful. :) i love to see its purplish pink flowers. :)

Azhafizah[フィザ] said...

Good Luck ye.So cantik sangat guestbook tu.Kreatif!

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Rtp Farra Arisha yupp... so gojes kann ? hehe

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Azhafizah[フィザ] yeppp ! berkenan sungguh. hehee