Sunday, 11 March 2012

Beliau Pun Nak Pergi Kenduri

Assalamualaikum...

Hello people ! Have a nice day yaa... It is sunday ! Dann aku masih berbungkus dalam bilik sambil bergelak berhibur bersendirian. Aku gila ? Oh TIDAK ! Tak baik cakap orang gila wa tell you ! Amekk kau bahasa aku yang sangat lahh kacau bilau tatabahasa nyerr... Aku berhappening sebab tengok video vlogger feveret aku iaitu MATLUTHFI ! Korang dah tengok? Hahhhh ! Konfem belom lahh tu, tak payah nak herot-II mulut yekk... Pergi tengok sana... Ehhh, sebelom tu baca entri sampai penghabis kata. Chewahhhh...

Siapakah beliau yang pergi kenduri tu ? Siapa ? ya Allah ! Omaiigoooddd ! Chantek nyerr beliau... Lalallalala ~
Tiga Dara Pinggiran

Errrr... memang sempoi and so cute mereka ini kannnn... ? Korang ada ? Aku pon rasa tercabar -.- '

p/s: bergelak itu sangat cool !

4 comments:

Onitsuka_hana said...

tomeynya..

Azhafizah[フィザ] said...

comel! jalan terkedek kedek itik ni..hehe

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Onitsuka_hana hahaha.. kalahh kite2 ni kann...

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Azhafizah[フィザ] tulahhh... lambat nk g kenduri tuhhh...