Friday, 16 March 2012

Go Exploring !

Assalamualaikum...

Hello people,
Huarghhh ! * menguap sebentar di depan lappy dahku *. Perangai yang sangat tak senonoh bagi seorang gadis yang sangat innocent like me but sorry fella, I felt very sleepy today and tired also but still got to push myself to update new entry today ! Haaaa, sangat la rajin aku ni kannn, kalau mak tahu mesti beliau berpidato dengan bergaya sekali... Hekhekehek...

So, semalam adalah kenangan, hari ini adalah hari ini dan esok adalah masa depan * ini ayat yang keluar dari kotak jiwa raga aku okey ! *. Adakah aku boleh menulis sebuah novel dengan bahasa sedemikian rupa buruknya ? Korang lahh yang jawab yekk... Hahahhahaha.. Maaf, tatabahasa tunggang terbalek sebab bunyi dalam perut menendang-nendang dengan kuat meminta tangan menyuapkan satu set bigmac untuk menghentikan tendangan tersebut.. semput tak baca ayat yang panjang ? Angguk kalau semput ! Tapi takpe, anggap lah itu sebagai senaman jantung korang... kuikuikuikui...

Apa yang nak di sampaikan adalah ini...

pergilah... pergilah...pergilah...blablablabla...
Till then, have a great day peeps ! Terima kasih kerana sudi membaca. Kalau rajin, sila komen. Peace !

Kotak hati: hidup ini perlu sentiasa menjelajah. Dari sini kita belajar susah dan senang !

2 comments:

Rizq Herinza Syadza said...

go go go! ;)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Rizq Herinza Syadza dun say no no no no... just say yeahh yeahh yeahh yeahh... *haishh mcm lagu bruno mars la plak yekk*