Thursday, 22 March 2012

\\..Oh Spaghetti, My Feveret..//

Assalamualaikum...

Hello people,
First sekali aku sangat lah berasa kepenatan kerana satu hari berada di dalam auditorium untuk pembentangan RESEARCH yang merupakan subjek major untuk nursing tahun 3 semester 1... Tapi hati berasa senang lenang tenang dan damai kerana allowance dah masyukkk ! Memang tersenyum sampai nampak gigi yang putih bersih suci sebab selalu berus dengan ubat gigi SAFI... muahahahhahaha...

Dan bila aku dah penat, aku jadi seorang yang sangat lah lapar sebab penggunaan tenaga yang di habiskan untuk aktiviti tidur * tidur ponn pakai tenaga okehh -.- ' * . Aku menyedari bahawa perbuatan aku agak keji sedikit di situ. Tapi haku tak kesah... kuikuikuikui..

Terima kasih kepada sahabat karib aku yang menggunakan nama kero farahana di laman sosial beliau, di atas kesudian menunjukkan makanan feveret aku... diulangi FEVERET ! Wahai sahabat, kau memang membuat air liur aku meleleh masa tidur sebab termimpi-mimpi nak makan spaghetti... And aku sangat tertarik dengan air yang kau buat. Kempunan sampai sekarang... sentap seluruh jantung jiwa dan raga dahku ! Aisehhh, ayat tacink ini malam.. Takpeee, layannnn...

 

Bohong lahh kalau tak terliur... Yummy ! yummy ! yummy ! memang kau sahabat sejati sebab buat aku kempunan gilerr nak makan nehh... 

Kotak Hati: jangan nak berdrama sangat, bakal makan jugak nanti. Can't wait. Till then, take a good care of yourself people 

4 comments:

zana said...

sedapnya nyum nyum...nk sikit hehe :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@zana mehh dtg sini mehh... kte share sama.. huhuhu

kero farahana said...

hahaha... saya lah kerofarahana tu.. terharu siap ada org buat entry...hehehe

!~ Dolly Auliya ~! said...

@kero farahana dah lama... bru nk perasannn,,, -.- '