Saturday, 24 March 2012

Berjimba Bermesra Bersama

Assalamualaikum...

Hello people,
Huarghhh. Exam semakin hari semakin nak menonjolkan diri beliau ! Sherammm ni. Tapi aku dengan jiwa yang sangat kental dan masih memikirkan harapan emak dan ayah tanpa secalit rasa bersalah pergi berjimba ke midvalley. Hekhekehek.. Memang sangat cool la kannnn... \o/ yeahhh !

Tujuan sebenar nak mencari present untuk sahabat Mysaa, tapi aku dan sarah sibuk melepak kann diri. Konon-konon nak release tension. Tak henggat nak exam langsung. -.- '

aku makan karai chicken ramen and chestnut juice ! sedappp wooo ~

sarah pon makan sama. tapi dia minum air boncafe with milk.  sedappp !
Selepas lunch baru nak cari present sebenar nyerr... tapi errrr... Baskin Robbin telah menahan dahku dari mencari present..

jamaco almond fudge ! saket gigi gigit almond -.- '

chocolate mint... cool jekk makan
Dah habesss sumbat ice cream yang sedap dimakan tapi sedih masa nak bayar -.- ' ,kami meneruskan usaha mencari present tersebut... tapi seperti biasa, dah ditakdirkan diri ini adalah seorang perempuan, maka memang haruslah berwindow shopping. tengok beg.. whoaaa ! tengok kasut.. hooooo ! tengok baju.. weeee ! tengok tudung... nak beli nak beli ! juling mata yang normal ni. perempuan = shopping !. Itu normal.

Penat berjalan seluruh ceruk midvalley, dapat jugak present yang kami nak. teddy bear ! tapi sorry, tak sempat nak capture gambar *esok aku akan pergi tangkap gambar*. Sumpah tak tipu !

Masa nak balek, ramai betul makhluk yang berjimba hari ini. Aku yang cekeding ni, memang redha lah berhimpit-himpit masuk KTM... tangan ke depan tapi badan kat belakang *risau present rosak*. Huntungg dapat masuk. Terima kasih sebab menolak aku  masuk.

Kotak Hati: cukup lah update hari ini. Nak study. Please pray for me. Till then, sayonara sweety !

8 comments:

Rtp Farra Arisha said...

we're the same! pantang nampak es krim, langsung arisha belinya hiks. may you've good day ahead..

Mysaa said...

terima kasih la bear si hitam manis tu even ianya putih melepak...like3

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Rtp Farra Arisha kannn... terliur tgk ice cream... thanks, you too dear :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Mysaa huntunggg lahh kannn... peluk2 la selalooo... XD

Nora Karim said...

Amboi... seronoknya berjimba :P

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Nora Karim mengRELEASEkan stress... hehehe

mieraahajis said...

adoiii.. tiba2 mengidam nak mkn eskim plak.

!~ Dolly Auliya ~! said...

@mieraahajis jom p beli !!! hewhewehew ><