Saturday, 24 March 2012

Time To Push Yourself

Assalamualaikum...

Hello people,
Straight to the point. Exam just around the corner and still aku tak bukak nota lagi. Well, still menghadap lappy bushuk lagi manja ni. Hekhekhek.. Walhal saat aku menulis entri ni, nota hanya beberapa inci di sebelah laptop, namun hanya terbiar tanpa mempunyai sedikit pun rasa penyesalan di kemudian hari. -.- '

Haruslah study di saat-saat akhir ! Memang every semester macam tu lahhh, konon berazam nak study lepas satu-satu topik, tapi otak, hati, akal dan nafsu tidak berganding bahu dalam melaksanakan aktiviti yang sunat dilakukan sebagai seorang student. Bila dah start nak exam, mula lah nak gelabah tak ketahuan arah. Normal !

Kepada mereka-mereka yang hendak menduduki peperiksaan, bakal menduduki peperiksaan, selamat maju jaya ! sama-samalah kita menaiki lif kejayaan ! \o/ ouhh yeahhh...

membayangkan masa depan yang bakal ditempuhi... -.- '
Kotak Hati: Haruslah menstudykan diri malam ini -.- '

2 comments: