Wednesday, 28 March 2012

Wordless Wednesday

Assalamualaikum...

Hello people,


Any ideas ? Comment please... hukhukhukhuk *curiousity sangat tinggi dan ini bukan sesuatu yang direka. haha*

Kotak Hati: pakcik google tak membantu dalam hal ini -.- '

9 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

seriously ada ye nama tempat ni?di melaka?tak pernah tengok lak signboard ni.

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Azhafizah[フィザ] tak tahu lahh ade ke tak... hahaha.. masih binggung ni -.-

Lyssa Faizureen said...

alamakkkk. Melaka nak pindah ke mana pulakk dahhh? haha

!~ Dolly Auliya ~! said...

@Lyssa Faizureen masih misteri lagi... huhuhu, sistem GPS rosak. takleh nak cari. :)

::dEyb:: said...

hehe...memang ade lah nama tempat tu, kat melaka ;D

!~ Dolly Auliya ~! said...

@::dEyb:: serious ? wahhh, akhirnya terjwb jugak persoalan di minda... hahaha..

::dEyb:: said...

yupe, sangat konfem..hehe ;)

!~ Dolly Auliya ~! said...

@::dEyb:: yepp ! konfem.

mieraahajis said...

memang ada tmpt ni, masa degree dl, ada wat aktiviti rakan muda under Uni. ada keluarga angkat kt sana. wlupun kg kt melaka, tp bila join xtvt ni, baru tau nama ni :)
btw, cucu kepada "emak" angkat kite kan, muka mcm serina anak chef wan :)