Saturday, 10 March 2012

Ben Ashaari dan header blog saya

Assalamualaikum...

Hello people,
Try to be cool but actually i'm totally felt tired today... I was like fheeewwww ! Penat nyerrr duduk dalam bas untuk 4jam dan berdiri dalam train untuk sampai ke sg.buloh... Ya Allah, sangat lah tak ohsemmm yekk.. Hekhekhek... Tapi tangan ni pantas jekk bukak laptop pasto on fesbuk dan paling penting bukak blog... jelajah punya jelajah, terjumpa segmen ni... Jom join !

BEN ASHAARI

Maksud di sebalik header 'girls with her long hair' yang sudah pasti bukan aku itu adalah menggambarkan bahawa kesederhanaan itu indah dan menawan...

Jika ditanya aku puashati ke tak ? Konfem puashati ! Hekhekehek, sebab simple and short !

p/s: Akhirnya, aku dah pandai nak mengejek diri sendiri untuk join segmen, sebelum ni innocent sangat ! peace ^^(v)

9 comments:

Pka Rahim said...

hi. dari segmen yg sama.
sudi2 lah singgah ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

terima kasih :)

Azhafizah[フィザ] said...

bersederhana dah cukup ^__^

datang dari segmen yang sama,jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

shiema sufian said...

wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Arra Ahmad said...

singgah sini..

http://arazua.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

ZaroL said...

Cantik Header anda ! =)

pelangianoy.blogspot.com

ZaroL said...

Cantik Header anda ! =)

pelangianoy.blogspot.com

ZaroL said...

Cantik Header anda ! =)

pelangianoy.blogspot.com

Intan Wandalaara said...

hi.. datang dari segmen sama :)
btw done follow awk..

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Diera Tekikushika said...

hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)